LIQUID SUNLIGHT, DAT IS HOE WIJ REGEN ZIEN!

Eindelijk een regenbroek in een goedzittend model die er ook nog leuk uitziet

LQSL regenbroeken zijn ontstaan uit het feit dat wij zelf  - toen we naar school fietsten - weigerden een regenbroek te dragen. Tot onze verbazing constateerden wij dat dit nog steeds zo is, dat er nog steeds niemand over piekert om zo’n ding aan trekken. 

Niet zo gek, want ze zijn zo vormeloos en saai en je ziet er ook eigenlijk niet uit in zo’n broek. Geen wonder dat je àls je hem al aan zou doen, je deze om de hoek gauw uittrekt. Ook een gehannes - want, hoe krijg je zo’n ding snel uit zonder dat iemand je ziet? 

 

Kan nou niemand eens een normale regenbroek maken? We pakten onze laptop en struinden het hele internet af...nee dus! 

lightbulb.png

Dan doen we het zelf wel:

  • Allereerst moet die broek smaller - check!

  • Makkelijker om aan te trekken - check!

  • Je wil er niet in gaan zweten - check!

  • Maar natuurlijk wel waterdicht - check!

  • En, een beetje meer kleur - check!

  • Waarom niet een te gekke print - check!

BECAUSE WE'RE DUTCH.

Daar is ie dan! Een regenbroek in een nieuw model, net als je jeans, van waterdichte, lichtgewicht en toch ademende duurzame stof. We kozen ook voor prints. De leopard print is natuurlijk altijd leuk, en daarnaast hebben we nog een aantal andere coole prints ontworpen.

De broek is super makkelijk aan te trekken, gewoon over je schoenen heen, door de handige lange waterdichte ritsen aan de zijkant. Perfect voor als je op de fiets zit en het gaat opeens plenzen, of als je je hond uit gaat laten en geen zin hebt om nat te worden of anders vies te worden van tegen-je-aan -springende honden, of tijdens golfen is de broek ook multifunctioneel doordat hij waterdicht en ook winddicht is.

Zie de dag zonnig in, ook in de regen!