LEVERINGEN  & BETALINGEN

speedy_delivery-512.png

DE LEVERTIJD

Leveringen in Nederland: 

Over het algemeen wordt de bestelling de volgende dag bezorgd maar in sommige gevallen duurt het 2 tot 3 dagen. Wij streven naar een zo spoedig mogelijke levering maar kunnen helaas niet garant staan voor de gestelde leveringstermijn van PostNL.

 

Voor leveringen buiten Nederland:

Levering zal over het algemeen binnen 3 tot 6 dagen plaatsvinden.

De bestelling wordt verzonden via PostNL en wordt voorzien van een track and trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

 

VERZENDKOSTEN

Binnen Nederland: Gratis

EU landen: € 9,80

Niet EU landen: € 24,95

Rest van de wereld: € 24,95

Retourzending is voor eigen rekening.

BRIEVENBUSPOST OF PAKKET

Onze verzendzakken zijn speciale fashion packs die hergebruikt kunnen worden voor eventuele retouren. Lees daarom goed de instructies die op de buitenkant van de fashionpack staan vermeld.

Bestelt u één artikel dan verzenden we deze als brievenbuspost, we hanteren de standaard brievenbusmaat.

 

Wanneer u twee of meer artikelen bestelt, wordt uw bestelling als pakket verzonden. De bestelling zal dan door een PostNL medewerker worden aangeboden. 

Indien de zending niet kan worden aangenomen door de klant, wordt het artikel bij de buren afgeleverd.  

 

Creditcard_Icon.png

BETALEN

Je kunt bij ons veilig en snel betalen met iDealcredit cards (MasterCard, Visa, American Express) en Sofort/Klarna.

 

Voor meer informatie over betalen met iDeal kijkt u op www.ideal.nl.

Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat LQSL.nl of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).

Sofort/Klarna factuur biedt de mogelijkheid tot achteraf betalen, waarbij u eerst uw bestelling krijgt thuisgestuurd en daarna pas betaalt. Uw factuur krijgt u dan via e-mail toegestuurd. Dit is mogelijk tot een bedrag van € 600,-. Dit bedrag kan oplopen naarmate u vaker met Klarna factuur bestelt. U betaalt hiervoor €1,95 transactiekosten per bestelling. Bestellingen met Sofort/Klarna factuur zijn alleen mogelijk naar adressen in Nederland. Sofort/Klarna voert een gegevenscontrole uit ter goedkeuring van de factuur. Mocht uw bestelling niet geautoriseerd worden raden wij aan voor een andere betaalwijze te kiezen. Vanwege de stricte privacyrichtlijnen die Sofort/Klarna voert, kunnen wij u geen informatie geven over de reden van een eventuele afkeuring. Voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Sofort/Klarna.