DUURZAAMHEID

LQSL handelt met respect voor het milieu en de mens. Ons beleid richt zich op de volgende pijlers:

Samenwerking met leveranciers

LQSL streeft naar een zo verantwoord mogelijk gebruik van materialen om onze impact op het milieu te reduceren. Wij verkiezen dus het ene materiaal boven het andere met het oog op duurzaamheid. Onze stoffen worden geleverd vanuit een door ons zorgvuldig geselecteerde fabriek die gebruik maakt van stoffen die gemaakt zijn van gerecycled plastic flessen. Dit is te herkennen aan het label REPREVE van Unifi, één van ’s werelds grootste fabrikant van gerecyclede stoffen.

De fabriek die onze broeken produceert is een gecertificeerde fabriek, zorgvuldig gekozen met het oog op een gezonde omgeving voor de mensen die daar werken. Natuurlijk komen hier geen kinderhandjes aan te pas.

Verpakkingsmaterialen

Om niet meer plastic te gebruiken dan nodig is worden onze regenbroeken niet in nog een extra plastic zak verpakt maar krijg je deze geleverd in het waterdichte tasje wat je van ons erbij krijgt. 

 

Onze klanten

Ons retourbeleid is erop gericht dat er zo min mogelijk geretourneerd wordt. Om dit te bereiken vragen wij onze klanten de maattabel goed te raadplegen. Hoe minder pakketjes er teruggestuurd worden, hoe minder busjes er moeten rijden…

HELP MEE ONZE PLANEET TE BESCHERMEN