top of page

DUURZAAMHEID

help plastic de natuur uit

LQSL - Liquid Sunlight handelt met respect voor het milieu en de mens. Ons beleid richt zich op de volgende pijlers:

Samenwerking met leveranciers

LQSL streeft naar een zo verantwoord mogelijk gebruik van materialen om onze impact op het milieu te reduceren. Wij verkiezen dus het ene materiaal boven het andere met het oog op duurzaamheid. De stoffen voor onze regenbroeken worden geleverd vanuit een door ons zorgvuldig geselecteerde fabriek die gebruik maakt van duurzame stoffen die gemaakt zijn van gerecycled plastic flessen. Dit is te herkennen aan het label REPREVE van Unifi, één van ’s werelds grootste fabrikant van gerecyclede stoffen.

De fabriek die onze regenbroeken produceert is een gecertificeerde fabriek, zorgvuldig gekozen met het oog op een gezonde omgeving voor de mensen die daar werken. Natuurlijk komen hier geen kinderhandjes aan te pas.

Verpakkingsmaterialen

Om niet meer plastic te gebruiken dan nodig is worden onze regenbroeken niet in nog een extra plastic zak verpakt maar krijg je deze geleverd in het waterdichte tasje wat je van ons erbij krijgt. 

 

Onze klanten

Ons retourbeleid is erop gericht dat er zo min mogelijk geretourneerd wordt. Om dit te bereiken vragen wij onze klanten de maattabel goed te raadplegen. Hoe minder pakketjes er teruggestuurd worden, hoe minder busjes moeten rijden en hoe minder het milieu belast wordt.

Help mee onze planeet te beschermen door een duurzame regenbroek t kopen

HELP MEE ONZE PLANEET TE BESCHERMEN 

bottom of page