top of page

Waarom draagt de jeugd geen regenbroek?

Wat is dat toch dat de jeugd al kriebel krijgt bij het horen van het woord regenbroek en laat staan dat ze er één aan moeten doen. Liever komen ze nat op school aan om vervolgens de hele dag klam in de schoolbanken te zitten, dan zich in een regenbroek te moeten hijsen.

En, waar laat je dat ding na gebruik.. In je schooltas kan niet, dan worden je spullen drijfnat.


Goedkoop is vaak duurkoop.


Veel moeders doen heel lief hun best en kopen dan toch maar een HEMA regenbroek die ongedragen in de hoek van de kapstok blijft liggen. Wat wij ons heel goed kunnen voorstellen, want serieus?.... heb je die pasvorm wel eens goed bekeken! Ziet er niet echt flatteus uit en terwijl je weliswaar droog aan de buitenkant blijft wordt je drijfnat aan de binnenkant omdat de broek totaal niet ademend is. Is natuurlijk wel lekker goedkoop, maar als ie niet gedragen wordt...Tja, vul zelf maar in.


Wat is dan wel een leuke en goede regenbroek?


Er is inmiddels best een groot aanbod aan regenbroeken te vinden in de regenkleding markt. Maar ja, de modellen blijven vormeloos en zijn ze altijd zwart of donkerblauw, saai dus. Alsof je daar vrolijk van wordt in de regen. AGU heeft dan wel een aardige variatie in regenbroeken, echter nog steeds geen leuke en ook zijn dit geen duurzame regenbroeken, iets wat heden ten dage toch wel een must is.


LQSL heeft het antwoord


Wij van LQSL geven het enige juiste antwoord door een regenbroek te maken die alles heeft wat een regenbroek zou moeten hebben: een goeie fit, dus mooi: met slanke benen en met lange ritsen, zodat de broek heel makkelijk aan en uit te trekken is zonder je schoenen uit te hoeven doen, en gemaakt van gerecycled plastic PET flessen. Waterdicht, winddicht en ademend en eindelijk eens niet een oersaaie uni zwarte of donkerblauwe versie, maar in leuke prints en met opvallende gestreepte waterdichte ritsen. Daar kun je mee aankomen op school!

Overigens, bij de broek krijg je tevens een waterdicht tasje, waarin je de natte broek kunt opbergen, wel zo handig!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page