top of page

Het favoriete vervoermiddel van Monique Klemann

Onlangs lazen wij het artikel in het Parool van Monique, bekend als een van de twee zangeressen van de popgroep Loïs Lane, over haar geliefde Amsterdam.

https://www.parool.nl/ps/monique-klemann-geef-amsterdammers-gratis-ov-en-museumkaart~bec5f8a8/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=whatsapp

Zij deelt haar favoriete plekjes en geeft leuke tips over Amsterdam. Maar ze beschrijft ook een klein probleempje en daar willen wij het even over hebben.

Running up a river


Monique heeft inmiddels 3 soloalbums geproduceerd, de laatste 'Running up a river' is recent uitgekomen.

Nu is het wellicht niet de intentie van Monique om de rivier op te gaan rennen, maar zij maakt veel gebruik van de fiets, ook in de regen. Zo zegt zij in het interview: “Het is zo jammer dat je totaal verregend op een feestje aankomt als je op de fiets gaat” en “Wanneer komt er nou eindelijk een goed ontwerp van een regenpak waaronder je pumps en een kokerrok kunt dragen?” Ehh.. een regenpak associeer ik toch wel met jas en een regenbroek, maar of die broek over een kokerrok gaat, dat wordt een lastige..

Wat ik wel begrijp uit Monique haar verhaal is dat regenkleding haar ook een doorn in het oog moet zijn en zij naarstig op zoek is naar een oplossing voor het fietsen in de regen.


Een regenbroek en hakken?


Laten wij met onze regenbroek van LQSL nou juist dit een héle goede combinatie vinden! Een hippe sexy regenbroek met de perfecte slanke fit boven jouw killer heels..

Nogmaals: een regenpak.. dat zouden we Monique niet willen aanbevelen als je nog een beetje normaal over straat wil, maar je kunt een mooie goede hippe regenjas is in Amsterdam zeker kopen en onze regenbroek wordt daar vast goede vrienden mee.

We hebben Monique natuurlijk een berichtje gestuurd, we wachten nog op haar reactie..;)

Maar niet alleen willen we Monique hiermee verblijden, iedereen zal verrast zijn door de regenbroek van LQSL , waarmee je wél gezien wilt worden!

Dat de regenbroek duurzaam gemaakt is van plastic PET flessen is ook mooi meegenomen, zo laat je zien dat je net als wij je bewust bent van het belang van duurzame productie.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page