top of page

Oud en nieuw

Bijgewerkt op: 1 jan. 2020

Of dat nou met je familie is of met vrienden, of allebei, het is altijd weer een mooie party.


Kun je lekker thuisblijven, of moet je op de scooter of lopend naar je diner? Het kan een bar tochtje zijn. Heb je je net in je mooiste outfit gehesen, gaat het plenzen! Tja, een regenjas helpt, maar niet afdoende voor je benen toch? Nu wil je natuurlijk ook niet aankomen in een regenbroek die je eruit laat zien als een zak aardappelen, dus kies gewoon voor deze leuke duurzame regenbroek van LQSL, waardoor je benen fijn droog blijven en je toch flitsend aankomt op je diner.

Door de lange ritsen waardoor je zo met je schoenen in de broek kunt stappen, hoef je geen ingewikkelde capriolen uit te halen om deze coole regenbroek aan of weer uit te doen over je mooie feestschoenen. Fijn ook dat de broek ademend is, waardoor je niet gaat zweten, mocht je een aardig eindje moeten trappen door de regen of sneeuw.


Mooi meegenomen is dat de regenbroek voorzien is van een super reflecterende streep aan de zijkant van je benen, zodat je goed zichtbaar bent in de schemer of later op weg naar huis. Wel zo veilig!


Gelukkig nieuwjaar!


P.S. Vergeet je de regenbroek niet uit te doen aan het diner?


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page