top of page

Een witte kerst?

Bijgewerkt op: 1 jan. 2020

Wist je dat we pas van een witte kerst mogen spreken wanneer in de Bilt gedurende beide kerstdagen het land bedekt moet zijn met een laag sneeuw?

LQSL Regenbroeken - het meest originele kerstcadeau
LQSL Regenbroeken - 2019 zonder sneeuw

Is dat niet raar? Het zou zo maar kunnen toch dat het bij jou wel prachtig wit is gedurende kerst, dan gaat dat jaar toch de boeken in als “we hadden dat jaar geen witte kerst”... Ach, ja niets is zo veranderlijk als het weer toch? Ook als er regen voorspeld wordt is het natuurlijk maar de vraag of je daar nu echt rekening mee moet houden op jouw route. Eén ding wat je natuurlijk altijd kunt doen is goed voorbereid zijn: stop je regenbroek in je tas voor het geval dat…


Onze duurzame regenbroeken van LQSL zijn zo lichtgewicht dat het geen moeite kan zijn deze eigenlijk permanent in je tas te hebben. Ze worden tenslotte niet voor niets geleverd in een fijn waterdicht tasje waarin je nadat je hem hebt gebruikt, kunt opbergen, zonder dat de rest van je spullen nat wordt. Mocht je onderweg ineens overvallen worden door een flinke regenbui, dan trek je onze regenbroek in een mum van tijd aan met je schoenen nog aan, door de fijne lange ritsen, die tevens reflecterend zijn, zodat je goed gezien wordt!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page